Permanente make-up is voor iedereen!

De ideale uitkomst voor vrouwen en mannen die hun natuurlijke schoonheid willen accentueren.

Ik ben Suzanne Kooima Keijzer, 36 jaar en woonachtig in De Lier. Sinds begin 2021 ben ik de trotse eigenaresse van SUUS Permanente Make-up. Met veel plezier en enthousiasme heb ik mijn salon aan huis ingericht. Voor een stralend uiterlijk ben je bij mij op het juiste adres!

Passie
Mijn werk ligt dicht bij mijn persoonlijkheid. Ik zorg graag voor anderen en vind het fijn als iemand lekker in zijn vel zit en het beste uit zijn leven haalt.
Het geeft mij een goed gevoel als men mijn salon uit loopt en zich mooier of vrolijker voelt.

Apparatuur

SUUS PMU werkt met de Long-Time-Liner. Dit is het meest geavanceerde PMU apparaat van het moment. De Long-Time-Liner werkt op een milde manier waardoor er weinig schade aan de huid ontstaat en er dus nagenoeg geen korstjes zullen ontstaan na de behandeling. Ook is een behandeling met de Long-Time-Liner veel minder gevoelig dan met andere apparaten.

Pigmenten
De pigmenten die ik hierbij gebruik bij het zetten van PMU bevatten geen zware metalen, nikkel, kleurstoffen of kankerverwekkende stoffen. Daardoor is de kans op een allergische reactie zeer klein. De pigmenten zijn vegan en niet op dieren getest. Het zijn dus niet alleen mooie, hoogwaardige pigmenten, maar het is ook nog eens milieuvriendelijk.

Resultaat
Het resultaat; een heel natuurlijke make-up look die bijna niet van “echte” make-up te onderscheiden is.
Waar je bij de meeste PMU apparaten 3 tot 4 behandelingen nodig hebt, ben je nu met 2 behandelingen klaar.

De nabehandeling
Ook de nazorg is korter dan bij andere PMU apparaten. De eerste behandeling duurt ongeveer 2 uur en de nabehandeling na 4-6 weken ongeveer 1 uur.

De gezette PMU behouden wel 1,5 jaar resultaat. Dat betekent voor jou 1,5 jaar een frisse blik en stralende uitstraling. Altijd en overal!

Video afspelen